Personvernerklæring

Hvem vi er

Kristiansund Klatresenter og dets nettside https://www.kristiansundklatresenter.no driftes av Kristiansund Fjellklubb.

Hvilke persondata vi samler inn og hvorfor vi gjør det

Kundesystem

Vårt kundesystem CLIMBMANAGER, som inkluderer kundepanelet på vår nettsiden, håndterer all personlig informasjon ihht til GDPR. Informasjon som lagres i kundepanelet håndteres av CLIMBMANAGER og lagres ikke i databasene for Kristiansund Klatresenter/Kristiansund Fjellklubbs nettsider.

Kontaktskjema

Når du sender en forespørsel via våre kontaktskjema, samler vi opp ditt navn og e-postadresse samt eventuell annen informasjon som føres i skjemaet.

Arrangement

Hvis du melder deg opp eller kjøper billetter til kurs/aktiveter, kan følgende informasjon lagres i vår database:

  1. Påmelding: Navn og e-post
  2. Billettkjøp: Navn, e-post og fakturaadresse

Google Site Kit

Vi benytter Google Site Kit for å administrere og vedlikeholde nettsiden vår. Dette kan resultere i at Google samler inn informasjon om din bruk av nettsiden.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

API-nøkler

Dette nettstedet benytter enkelte tredjeparts API-nøkler for å tilby spesifikke tjenester, f.eks. Google Maps.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi oppbevarer dine personlige data så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om informasjon om dine personlige data som vi har samlet og behandler, og til å kreve at dine personlige data blir endret eller slettet. Du kan også be om at behandlingen av dine personlige data blir begrenset eller protestere mot behandlingen av dine personlige data.